Zapytanie ofertowe dotyczące świadczenia usługi cateringu w ramach projektu „Nasz największy kapitał – świadomi obywatele w przestrzeni publicznej”
W Bazie Konkurencyjności zostało ogłoszone zapytanie ofertowe dotyczące świadczenia usługi cateringu podczas szkoleń w ramach projektu „Nasz największy kapitał – świadomi obywatele w przestrzeni publicznej” realizowanego przez Fundację Rozwoju Demokracji Lokalnej im. Jerzego Regulskiego, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027 w ramach Działania FERS.04.06 pn. Rozwój dialogu obywatelskiego.
Świadczenie usługi cateringu składającego się z obiadu (1 danie ciepłe), kawy, herbaty, ciastek kruchych, podczas minimum 6 szkoleń, w których weźmie udział śr. 15 osób – 6 spotkań x 15 osób = 90 osób. Zamawiający dopuszcza możliwość realizacji większej liczby spotkań.
- (powiat bieszczadzki, brzozowski, dębicki, jarosławski, jasielski, kolbuszowski, krośnieński, leski, leżajski, lubaczowski, łańcucki, mielecki, niżański, przemyski, przeworski, ropczycko-sędziszowski, powiat grodzki Rzeszów, rzeszowski, sanocki, stalowowolski, strzyżowski, tarnobrzeski, powiat grodzki Tarnobrzeg, powiat grodzki Przemyśl, powiat grodzki Krosno).
Zamawiający określa następującą gramaturę potraw:
Obiad powinien obejmować:
- danie główne – danie mięsne: jedna porcja minimum 120 g/os., lub danie bezmięsne – jedna porcja minimum 120 g/os. (o konieczności przygotowania dania bezmięsnego Wykonawca zostanie poinformowany niezwłocznie po otrzymaniu informacji
od uczestniczki/uczestnika projektu) oraz dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kluski śląskie - jedna porcja minimum 150 g/os. oraz dodatek warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty jedna porcja minimum 120 g/os. - herbata (czarna) 0,25 l/os., kawa: 0,25 l/os., cukier, cytryna, mleko do kawy, woda gorąca
- ciastka kruche bankietowe lub słone przekąski minimum 3 rodzaje (minimum 100 g/os.).
Obiad (drugie danie) oraz catering kawowy powinien być dostarczony i serwowany
w jednorazowym papierowym opakowaniu lub ceramicznym albo innym wielokrotnego użytku.
Do niego dołączone powinny być jednorazowe, papierowe serwetki i sztućce nie wykonane
z plastiku. Obiad powinien być ciepły i dostarczony w dniu i o godzinie określonej przez Zamawiającego (o terminach Zamawiający poinformuje Wykonawcę minimum 2 dni przed rozpoczęciem warsztatów).
W ramach poczęstunku powinny zostać dostarczone: talerzyki jednorazowe (papierowe) lub wielorazowe (szklane/ceramiczne/metalowe), łyżeczki jednorazowe lub wielorazowe, kubki papierowe lub ceramiczne do gorących napojów.
Najpóźniej 1 dzień przed wydarzeniem Wykonawca przedłoży Zamawiającemu menu
do zatwierdzenia.
Okres wykonywania usługi: grudzień 2024 – wrzesień 2025
Poniżej link do zapytania w bazie konkurencyjności, gdzie znajdą Państwo szczegóły zapytania ofertowego wraz z załącznikami :
Oferty muszą być podpisane podpisem elektronicznym i przekazane do Zamawiającego jedynie poprzez Bazę Konkurencyjności.
Oferty złożone po tym terminie zostaną odrzucone.