Zapytanie ofertowe dotyczące świadczenia usługi cateringu w ramach projektu „Nasz największy kapitał – świadomi obywatele w przestrzeni publicznej”
W Bazie Konkurencyjności zostało ogłoszone zapytanie ofertowe dotyczące świadczenia usługi cateringu podczas szkoleń w ramach projektu „Nasz największy kapitał – świadomi obywatele w przestrzeni publicznej” realizowanego przez Fundację Rozwoju Demokracji Lokalnej im. Jerzego Regulskiego, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Plus w ramach programu Fundusze Europejskie dla Rozwoju Społecznego 2021-2027 w ramach Działania FERS.04.06 pn. Rozwój dialogu obywatelskiego.
Świadczenie usługi cateringu składającego się z obiadu (1 danie ciepłe), kawy, herbaty, ciastek kruchych, podczas minimum 6 szkoleń, w których weźmie udział śr. 15 osób – 6 sp. x 15 osób = 90 osób. Zamawiający dopuszcza możliwość realizacji większej ilości spotkań.
- powiat kielecki, miasto Kielce , województwo świętokrzyskie
Zamawiający określa następującą gramaturę potraw:
Obiad powinien obejmować:
- danie główne – danie mięsne: jedna porcja minimum 120 g/os., lub danie bezmięsne – jedna porcja minimum 120 g/os. (o konieczności przygotowania dania bezmięsnego Wykonawca zostanie poinformowany niezwłocznie po otrzymaniu informacji od uczestniczki/uczestnika projektu) oraz dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kluski śląskie - jedna porcja minimum 150 g/os. oraz dodatek warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty jedna porcja minimum 120 g/os.
- herbata (czarna) 0,25 l/os., kawa: 0,25 l/os., cukier, cytryna, mleko do kawy, woda gorąca
- ciastka kruche bankietowe lub słone przekąski minimum 3 rodzaje (minimum 100 g/os.).
Obiad (drugie danie) powinien być dostarczony w jednorazowym opakowaniu. Do niego dołączone powinny być jednorazowe, papierowe serwetki i jednorazowe sztućce (widelec, nóż). Do kawy/herbaty należy dołączyć jednorazowy kubek. Obiad powinien być ciepły i dostarczony w dniu i o godzinie określonej przez Zamawiającego (o terminach Zamawiający poinformuje Wykonawcę minimum 2 dni przed rozpoczęciem warsztatów). W ramach poczęstunku powinny zostać dostarczone: talerzyki jednorazowe, łyżeczki jednorazowe, kubki styropianowe do gorących napojów, serwetki. Najpóźniej 1 dzień przed wydarzeniem Wykonawca przedłoży Zamawiającemu menu do zatwierdzenia.
Okres wykonywania usługi: grudzień 2024 – wrzesień 2025
Poniżej przesyłam link do zapytania w bazie konkurencyjności, gdzie znajdą Państwo szczegóły zapytania ofertowego wraz z załącznikami.
https://bazakonkurencyjnosci.funduszeeuropejskie.gov.pl/ogloszenia/206124
Oferty muszą być podpisane podpisem elektronicznym i przekazane do Zamawiającego jedynie poprzez Bazę Konkurencyjności.
Oferty złożone po tym terminie zostaną odrzucone.